Cum te machiezi daca porti ochelari de vedere

Ochelarii de vedere au un rol strict functional, dar pot fi transformati intr-un accesoriu extrem de chic daca alegi ramele potrivite fizionomiei tale. Si cum nu toata lumea poate purta lentile de contact atunci cand apar probleme de vedere, transforma-ti ochelarii intr-un atuu cu ajutorul unui machiaj potrivit. Iata cum:

Odata ce ti-ai ales ramele potrivite fizionomiei tale, poti sa treci la capitolul machiaj. Fardul potrivit trebuie sa fie in nuante deschise si complementare nuantei ramelor tale. Evita sa aplici fardul sau creionul pe pleoapa de jos, foloseste-le doar pe pleoapa de sus si in asa fel incat sa nu depaseasca linia ramelor ochelarilor.

Foloseste masacara si eyeliner cu incredere, iar dunga pe care ti-o faci cu tusul trebuie sa fie cu atat mai lata cu cat rama ochelarilor este mai groasa!
Sprancenele au nevoie si ele de o atentie deosebita atunci cand porti ochelari de vedere, pentru ca sunt incadrate de ramele ochelarilor. Trebuie sa gasesti forma care te avantajeaza cel mai mult si sa nu uiti de intretinerea lor: pensat la timp si periajul des, mai ales daca au tendinte rebele.

Daca ai impresia ca ramele ochelarilor trag prea mult atentia in zona ochilor poti sa echilibrezi situatia cu un ruj intr-o nuanta mai intensa. Nici pometii nu trebuie neglijati. Nu pleca de acasa fara sa iti dai cu putin blush pe pometi, mai ales daca folosesti un fond de ten care acopera blush-ul naural, de care nu ducem lipsa mai ales in sezonul rece!

O alta zona care necesita o atentie deosebita in cazul persoanelor care poarta ochelari este zona de sub ochi. Acopera-ti cearcanele cu un concealer de calitate pentru ca aceasta zona este deosebit de sensibila. Nu pierde noptile si asigura-te ca faci totul sa eviti aparitia cearcanelor, care sunt mult mai evidente atunci cand porti ochelari de vedere!

Related

Lifestyle 1217102696073526825

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item