”Cetatenii” si ”tunarii” se lupta la baioneta pentru titlul din Anglia

Manchester City se menține la un singur punct în urma formației Arsenal Londra în Premier League.

Marile rivale au câștigat partidele disputate în etapa a 22-a și s-au desprins de Chelsea, prima urmăritoare, care va juca pe teren propriu cu marea dezamăgire a acestui sezon - Manchester United.

Manchester City - fără Costel Pantilimon printre titulari - și-a luat revanșa în fața galezilor de la Cardiff City, în fața cărora pierduseră în tur cu scorul de 3-2. Edin Dzeko a deschis balul pentru ”cetățeni”, însă Craig Noon a egalat pentru oaspeți după o jumătate de oră de joc. Jesus Navas a stabilit scorul pauzei, iar Yaya Toure și Sergio Aguero au dus scorul la 4-1. Ultimul cuvânt l-au avut galezii, care au punctat prin Fraizer Campbell.

”Cetățenii”, care au ajuns la 103 goluri marcate în toate competițiile în această stagiune, au de departe cel mai bun atac din Anglia (63 de goluri marcate), în condițiile în care a doua ofensivă (FC Liverpool) se poate lăuda cu doar 51 de reușite.

De cealaltă parte, Arsenal s-a impus, pe teren propriu, în derby-ul londonez cu Fulham, scor 2-0. Ambele goluri au venit după pauză și au avut același autor: spaniolul Santiago Cazorla.

Într-un alt meci, West Ham United - cu Răzvan Raț pe teren pe toată durata partidei - a cedat ”acasă” în fața celor de la Newcastle United cu scorul de 3-1. Situația ”ciocănarilor” în clasament este destul de complicată, în acest moment fiind pe locul 18 - retrogradabil.

Cu toate acestea, lupta pentru menținerea în prima ligă engleză este extrem de strânsă, între ultima poziție și mijlocul clasamentului fiind o diferență de doar cinci puncte.

Related

Sport 100381922962708934

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item