Iata cum scapi de durerile musculare!

Durerile musculare pot aparea din mai multe motive. Fie ca stai foarte mult in aceeasi pozitie, fie ca ai exagerat cu sportul, durerile musculare pot fi un adevarat calvar. Iata cum scapi de durerile musculare!

In primul rand este foarte bine sa eviti intinderile musculare si sa incerci sa te misti la birou, astfel incat durerile la nivelul muschilor sa nu mai apara. Daca nu sunt prevenite, aceste dureri iti pot da batai de cap chiar si cateva zile.

Stretching. Stretchingul te ajuta foarte mult atunci cand ai dureri musculare. Incearca sa faci cateva exercitii usoare de intindere, in special pentru zona in care sunt prezente durerile. Executa aceste exercitii in fiecare zi, timp de 10-15 minute, pana cand durerile trec. Vei observa ca durerile musculare iti vor trece mult mai repede in acest fel.

Gheata. Si gheata te ajuta in cazul in care te dor muschii. Gheata iti accelereaza circulatia sangelui din zona respectiva si reducerea inflamatiei. Pune cateva cuburi de gheata in folie alimentara, apoi aplica usoar pe zona dureroasa. Durerile nu vor mai fi atat de intense.

Argila. Un tratament naturist extrem de bun impotriva durerilor musculare este argila. Amesteca 4-5 linguri de argila cu putina apa calduta, pana cand obti o pasta. Aplica pasta pe zona dureroasa si las-o minim 30 de minute.

Frunze de varza. Tot din categoria tratamentelor naturiste, frunzele de varza sunt recunoscute datorita efectelor puternice in cazul reumatismului. Zdrobeste cateva frunze de varza si apoi aplica-le pe zona dureroasa si lasa-le sa actioneze 30 de minute.

Levantica. Aceasta planta minune are efect relaxant asupra muschilor si se foloseste des in durerile musculare. La indemana tuturor este uleiul de levantica, cu care te poti masa in zona dureroasa. In scurt timp, durerile vor inceta sa te mai supere.

Related

Diete & Fitness 8220923316949253730

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item