"Am vrut sa mi-l tai singur". Un barbat s-a trezit, peste noapte, cu un san marimea B. FOTO

Un barbat si-a facut curaj sa vorbeasca despre starea lui “rusinoasa”, din cauza careia in ultimii 10 ani din viata a trait un cosmar.

Farshad Hashemzadeh, 28 de ani, din Marea Britanie, a fost afectat pe o aparitie nedorita; pe cand avea 18 ani, a inceput sa-i creasca sanul drept.

Cand sanul a ajuns destul de mare - marimea B - barbatul a vrut sa se opereze, insa casa de asigurari l-a anuntat ca nu deconteaza costurile operatiei, potrivit Daily Mail.
Cumplit de afectat de situatia lui, Farshad Hashemzadeh a vrut sa-si taie singur sanul sanul. Pana la urma, iubita lui i-a dat 3.000 de lire sterline si si-a facut operatia.


Barbatul povesteste ca, in cei 10 ani in care a avut sanul, viata lui a fost data total peste cap, pentru ca foarte mult timp i-a fost frica sa inceapa o relatie.

Farshad Hashemzadeh sufera de o afectiune foarte rara, numita ginecomastie. In fiecare an, 400 de barbati sunt diagnosticati cu aceasta afectiune, care este provocata de un dezechilibru hormonal. Insa boala se manifesta foarte rar intr-un mod atat de extrem.

Farshad Hashemzadeh s-a operat in urma cu o luna.

Related

Tabloid 5619065882006398163

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item