Channing Tatum îl ia la misto pe Van Damme! Uite cum face spagatul cel mai sexy barbat din lume! VIDEO

Şpagatul spectaculos făcut de Jean-Claude Van Damme între două camioane aflate în mişcare a devenit o adevărată senzaţie pe internet, iar parodiile nu au întârziat să apară.
Poate ce mai amuzantă parodie a fost realizată de actorul american Channing Tatum. Starul desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012 a încercat să imite şpagatul epic al lui Van Damme, dar nu între două camioane, ci între două cărucioare de catering, pe platoul de filmare al peliculei „22 Jump Street”.



Reclama cu Jean-Claude Van Damme făcând şpagatul pe două tiruri aflate în mers a făcut furori pe YouTube, devenind virală la scurt timp de la lansare.
Actorul belgian, în vârstă de 53 de ani, a făcut şpagatul pe două camioane aflate în mişcare, într-o reclamă pentru constructorul suedez de automobile Volvo. Cu braţele încrucişate, actorul reuşeşte să îşi menţină echilibrul, cu picioarele perfect întinse în plan orizontal, sprijinite pe două camioane în plină mişcare, care rulează pe o şosea ce pare să fie o pistă de curse.


Related

Vedete 2938442629271460015

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item