Fiica lui Gerard Depardieu despre tatal ei: "În cinci ani, nu va mai fi aici"

Julie Depardieu (40 de ani) a făcut câteva declarații neașteptate cu privire la celebrul ei tată, spunând că acesta nu mai apucă să trăiască încă cinci ani.

Fiica lui Gerard Depardieu a declarat că actorul, care împlinește 65 de ani luna aceasta, are prea puține șanse să ajungă la 70 de ani, informează Le Monde.

Actrița, distinsă cu un premiu Cesar pentru "La Petite Lili", a spus că băutura este principala cauză care va duce la moartea actorului: "În cinci ani, nu va mai fi aici. E următorul pe listă, știu asta".

Julie nu are cuvinte de laudă despre tatăl ei şi spune că s-a operat de cinci ori la nas numai să nu mai semene cu el. "Este un derbedeu: spune una şi face alta, nu trebuie să ai încredere", zice ea.

Gerard Depardieu, care are la activ peste 150 de filme, are renumele unui mare băutor. În 1998, actorul a făcut un accident de motocicleta, ieșind la iveală că nivelul de alcool din sânge era de cinci ori peste limita acceptată.

Anul acesta, Depardieu a fost amendat cu câteva mii de euro tot pentru că și-a condus scuterul în stare de ebrietate în capitala franceză.

Related

Vedete 870640930508227248

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item