Cartofi copti cu prosciutto
https://romania-hp.blogspot.com/2014/01/cartofi-copti-cu-prosciutto.html
O cina usor de preparat, gustoasa si satioasa.
Ingrediente
4 cartofi mari
100 g cascaval ras
100 g branza ceddar rasa
100 g prosciutto
patrunjel
sare
100 g cascaval ras
100 g branza ceddar rasa
100 g prosciutto
patrunjel
sare
Mod de preparare
Coace cartofii la cuptor, la foc
moderat. Taie-i pe jumatate si scoate putin miez. Amesteca-l cu 50 g
cascaval ras si sare. Coace cartofii si presara restul de cascaval si
branza cedar. Pe fiecare jumatate de cartof, pune fasii de prosciuto si
frunzulite de patrunjel tocate. Mai lasa la cuptor cel mult cinci
minute.
Pofta buna!
Pofta buna!
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments