Chiftelute din orez

Ingrediente:

- 6 cartofi;
- 1 lingura faina;
- ulei;
- 200 gr pesmet;
- 5 catei usturoi;
- 1 pahar orez;
- 1 ceapa;
- sare si piper.

Cartofii se curata de coaja, apoi se fierb si se piseaza. Orezul se spala in cateva ape, apoi se pune la fiert si ulterior la scurs. Amestecam orezul cu cartofii, apoi adaugam usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, faina, sare si piper.

Chiftelutele se formeaza cu mana, se rostogolesc prin pesmet, apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un prosop absorbant pentru a se scuge de uleiul in exces. Se pot servi atat calde, cat si reci. Pofta buna!

Related

In Bucatarie 4816546604523088294

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item