Mazare ataca PNL: „Sunt doar niste mincinosi!”

Primarul Constanței, Radu Mazăre, nu a uitat de faptul că miniștri PNL s-au opus legii descentralizării și continuă atacurile pe această temă de câte ori are ocazia.

„Pentru că s-au opus descentralizării promovată de Dragnea, pentru că s-au opus descentralizării Portului, deşi în campanie susţineau contrariul, pentru mine sunt doar nişte mincinoşi care îşi doresc cât mai multă putere sub controlul lor. Ca atare, indiferent dacă Ponta se împacă cu Antonescu sau nu, liberalii au pierdut susţinerea mea. Cu cât pleacă mai repede din Guvern, cu atât mai bine”, a declarat Radu Mazăre, pentru Gândul.info.

Și primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, l-a acuzat pe ministrul de Interne, Radu Stroe, că a fost împotriva legii descentralizării pentru că vrea ca totul să rămână centralizat pentru a deține controlul.

Legea descentralizării, pentru care premierul Victor Ponta a cerut ca Guvernul să-și asume răspunderea, se află în prezent la Curtea Constituțională, după o sesizare a PDL. Un răspuns ar urma să vină pe 10 ianuarie.

Printre altele, prin legea descentralizării, vor trece în competența autorităților locale servicii precum cele de sănătatea publică la nivel județean, administrarea plajelor turistice, protecția mediului sau protejarea patrimoniului cultural din județ.

Related

Stiri Locale 7827161597345809864

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item