Sfaturi sa te intelegi bine cu soacra!

Relatia dintre tine si mama soacra poate fi una cu adevarat minunata daca amandoua vreti acest lucru. Daca ai inceput cu stangul si lucrurile nu stau chiar atat de bine intre voi doua, poate ar trebui sa incerci sa rezolvi situatia pana cand nu este prea tarziu. Urmatoarele sfaturi se aplica si tinerelor care nu si-au cunoscut inca mama soacra, insa o vor face la un moment dat. Iata cum sa te intelegi bine cu soacra!

Nu o critica in fata partenerului. Toti avem o parere foarte buna despre mamele noastre, insa barbatii pot exagera cateodata. Chiar daca pe tine te deranjeaza anumite lucruri, incearca sa nu ii spui pe un ton critic acest lucru partenerului, deoarece s-ar putea supara.
Explica-i mai degraba ce anume nu iti place la mama lui si de ce iti este greu sa ai o relatie buna cu aceasta. Daca ai argumente logice si iti sustii punctul de vedere, iubitul tau va intelege la un moment dat ce simti si poate ii va spune mamei ce te deranjeaza, astfel incat aceasta sa se schimbe.

Pune-te in locul ei. Cele mai multe soacre isi iubesc norele si vor sa le faca pe plac in toate privintele. Si poate din aceasta cauza exagereaza in anumite privinte. Poate face prea multa mancare atunci cand va invita la cina, desi stie ca tu tii regim si vrei sa slabesti, poate va cumpara lucruri de casa, chiar daca tie nu iti folosesc, etc. Nu face toate aceste lucruri sa te enerveze, ci vrea pur si simplu sa fie de folos.

Fii politicoasa si zambeste. Chiar daca  intalnirile cu mama soacra nu iti fac placere, incearca sa nu stai suparata sau sa iti intrebi din 5 in 5 minute partenerul daca mai stati mult. Cel mai bine este sa stabiliti de acasa cat de mult timp veti petrece in vizita. In acest fel, amandoi veti fi multumiti: tu ca nu trebuie sa stai mai mult decat iti doreai si el pentru ca si-a vizitat mama.

Gandeste-te ca si el are de-a face cu mama ta. Crezi ca mamele voastre sunt atat de diferite? Ei bine, daca privesti cu atentie, vei observa ca au anumite puncte comune. Ceea ce la mama ta nu te deranjeaza, la soacra ti se pare de neconceput. Insa, in esenta, ambele femei sunt la fel. Asa ca, de fiecare data cand ii faci o vizita soacrei, gandeste-te ca esti acasa.

Cere-i sfaturi. Mamele au impresia ca le stiu pe toate deoarece au trecut prin mai multe experiente decat tine. Acest lucru poate fi adevarat, insa este posibil cateodata sa te “pricopsesti” cu niste sfaturi care se aplicau pe vremea ei. Nu ii spune ca acum lucrurile s-au schimbat, ci mai degraba multumeste-i pentru sfat. Si ca sa o impresionezi, cere-i tu sfatul, inainte sa ti-l ofere. In acest fel, va parea ca vrei sa faci totul ca la carte si ca esti dispusa sa inveti.

Related

Lifestyle 7030739238813531957

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item