Lectie de machiaj!

Vrei sa incerci un machiaj nou, insa nu esti foarte priceputa? Nu-ti face griji, deoarece azi iti prezentam o noua lectie de machiaj astfel incat tu sa devii o experta. Ai nevoie doar de cateva instrumente, de culorile potrivite si putem incepe treaba!
  1. In primul rand trebuie sa iti pregatesti tenul pentru machiaj. O crema hidratanta, o lotiune matifianta si apoi fondul de ten sun necesare pentru ca machiajul tau sa reziste timp indelungat.
  2.  Incepi machiajul ochilor prin aplicarea unui fard (sau creion) alb pe pleoapa superioara, cam pana la jumatatea acesteia.
  3. Apoi aplici fard roz pe toata pleoapa, chiar si pe fardul alb (observi ca acolo unde este si fard alb, rozul este mai deschis la culoare).
  4. Apoi, cu un creion dermatograf negru, trasezi o linie mica in coltul exterior al pleoapei, pe pliul pleoapei si intinzi bine cu un buretel. Aceea trebuie sa fie umbra machiajului.
  5. Aplici din nou fard roz (usor mai inchis) desupra umbrei si intinzi bine.
  6. Cu acelasi creion dermatograf trasezi si o linie sub ochi, apoi o intinzi cu ajutorul buretelui.
  7. Trasezi o linie fina pe pleoapa superioara cu un tus negru, iar in coltul din interiorul ochiului aplici putin fard alb pentru luminozitate.
  8. Ultimul pas este aplicarea unor gene false sau a rimelului.
  9. Nu uita de ruj si de fardul de obraz.
  10. Esti gata de petrecere!

Related

Lifestyle 2995169438229112960

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item