Federaţia din Emirate a luat atitudine în cazul lui Cosmin Olăroiu. Amenda de 500.000 de dolari dictată împotriva antrenorului a fost anulată

Situaţia fără precedent în care a fost prins Cosmin Olăroiu în Emiratele Arabe Unite s-a terminat. Fostul antrenor al Stelei a fost implicat într-un scandal care a cuprins toată Zona Golfului, legată de plecarea sa de la Al Ain.

Fosta echipa i-a cerut daune uriaşe, iar Federatia l-a amendat cu 500.000 de dolari, după ce antrenorul a rupt contractul pentru a semna cu Al Ahli. Mai mult de atât, mai mulţi oficiali ai echipelor din Emirate au cerut expulzarea lui Cosmin Olăroiu din Zona Golfului, după ce unele declaraţii ale românului au fost interpretate.

a anunţat că astăzi, Federaţia de Fotbal din Emirate a dat verdictul în acest caz: amenda de 500.000 de dolari dictată împotriva lui Olăroiu a fost anulată , antrenorul câştigând şi litigiul contractual cu fostul său club.

Mai mult, şi clubul său, Al-Ahli, a ţinut să clarifice situaţia, dând publicităţii un comunicat:

"În ultimele zile, am văzut o serie de atacuri virulente împotriva antrenorului nostru în presa locală. Aceste atacuri au pornit după o glumă făcută de Cosmin despre fostul său club. Am vorbit cu Cosmin şi i-am explicat că astfel de glume nu sunt acceptate în Emirate.

Clubul Al-Ahli a semnat un contract cu Cosmin Olăroiu în luna iulie şi avem încredere deplină în el. Suntem alături de el 100%. Experienţa, carisma şi personalitatea lui Cosmin se văd în rezultatele echipei: am câştigat Supercupa Emiratelor în luna august, am ajuns deja în semifinalele Cupei Ligii şi suntem pe primul loc în campionat, cu şase victorii în şase etape.

Comisia de Disciplină va lua o hotărâre în privinţa declaraţiei date de Cosmin, dar decizia nu va depăşi limitele normalului şi va fi o decizie strict sportivă. În rest, tot ce s-a scris despre urmărirea penală, arestarea şi expulzarea lui Cosmin din Emirate nu reprezintă altceva decât nişte minciuni" , se arată în comunicatul semnat de Abdullah Al-Naboodah, preşedintele clubului Al-Ahli.

Related

Sport 2878100848059162903

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item