Inapoi Interviu EMOTIONANT cu mama lui Smiley. Uite cum arata cea care i-a dat viata artistului

Smiley a lansat miercuri noul album intitulat "Acasă". Printre susţinătorii de suflet ai artistului s-a numărat mama sa care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiului său.
 
Smiley a lansat miercuri albumul "Acasă", al treilea la număr din cariera sa solo.
"Albumul este unul complex, la care am lucrat mai bine de 3 ani. Conţine 17 piese şi mai multe stiluri care se îmbină în aşa fel încât te fac să treci prin toate stările", a declarat Smiley.
La evenimentul de lansare a albumului, care a avut loc la sediul Hahaha Production, a fost prezentă şi mama lui Smiley. Întrebată ce părere are despre ascensiunea lui Smiley în plan muzical, mama artistului a răspuns vizibil emoţionată: "Este incredibil să văd unde a ajuns. El ne-a oferit un bine spectaculos. Nu m-am gândit niciodată că o să ajungă un artist celebru".
Doamna Maria îşi aminteşte cu drag de perioada când Smiley era copil şi o bucura în fiecare an când lua premiul întâi la şcoală.
"A fost magnific când a luat primul premiu cu coroniţă în clasa întâi. Apoi a continuat în fiecare an cu premiul întâi până în clasa a 8-a", a povestit mama cântăreţului.
 
rtv.net

Related

Vedete 190335863496616636

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item