Marica, cerut la Arsenal: "Musteşte de talent!" Putini romani au fost asa de bine vazuti în Anglia

Ciprian Marica îşi încearcă norocul în Spania, acolo unde a ajuns după despărţirea de nemţii de la Schalke. Atacantul naţionalei pare că s-a adaptat foarte bine la Getafe, dar a lăsat de înţeles că micuţa echipă de la periferia Madridului ar putea fi doar o etapă în relansarea carierei lui. Iar Marica nu duce lipsă de oferte.

Arsenal a fost numele cel mai des vehiculat din Anglia în legătură cu o posibilă viitoare destinaţie a lui Marica, iar "tunarii" revin în cărţi, odată cu apropierea perioadei de transferuri.

The Sport Review a găsit careul de aşi de care Arsenal ar avea nevoie ca să continue forma excelentă arătată în această prima parte a sezonului. Sursa citată propune patru nume care i-ar putea aduce lui Wenger titlul visat din 2005. Stephan El Shaarawy, ieşit inexplicabil din cărţi la Milan, Julian Draxler, bijuteria lui Schalke, Youssouf Mulumbu, mijlocaşul lui WBA, şi Ciprian Marica.

Marica, descris ca o adevărată vedetă: "Musteşte de talent"

"Cea mai mare problemă pentru Arsenal rămâne să găsească o soluţie în atac. Cineva care să preia din presiunea ce apasă pe Giroud. Este vital pentru "tunari" să aibă un nou atacant central. Iar Ciprian Marica este un astfel de nume, deşi nu a jucat foarte mult pentru Getafe. Şi nu ar fi deloc dificil ca românul să fie adus la Londra. Marica poate aduce plusul de care  este nevoie ", scrie Trevor Murray.

Marica ar putea ajunge în ianuarie în Premier League

"Marica este un jucător care musteşte de talent şi care are ceva de dovedit pentru că nu a primit foarte multe şanse la cluburile la care a jucat. Poate citi jocul foarte bine, se poate adapta foarte rapid şi poate hărţui neobosit porţile adverse. Wenger ar trebui să investească încredere în el şi va fi răsplătit foarte rapid", mai scriu englezii.

2 goluri a reuşit Marica în tricoul lui Getafe, unul în campionat şi unul în Cupa Regelui

1,5 milioane de euro este cota actuală a lui Marica pe transfermarkt.de

Related

Sport 2604305759884383902

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item