Oprah Winfrey: Nu am simtit niciodata chemarea de a fi mama

Mogulul media, Oprah Winfrey, in varsta de 59 de ani, a marturisit ca nu a simtit niciodata chemarea de a fi mama si ca, daca ar fi facut acest pas, probabil ca nu ar fi fost o mama prea buna. Oprah este intr-o relatie cu Stedman Graham, un om de afaceri american, cu care a decis sa ramana intr-o uniune spirituala. Cei doi sunt impreuna din 1986 si s-au logodit in 1992 dar nu va fi vorba si despre o casatorie, ci au decis sa se uneasca doar spiritual.

Oprah Winfrey stie ca stilul ei de viata nu i-ar fi permis sa acorde atentia cuvenita familiei, asadar copiii ei ar fi ajuns sa o deteste. "Daca as avea copiii, acestia m-ar uri. Ar fi ajuns la echivalentul show-ului Oprah ca sa vorbeasca despre mine, pentru ca cineva in viata mea ar fi trebuit sa sufere si atunci ei ar fi fost ei aceia".

Desi nu are copii pe care i-a nascut, Oprah Winfrey are copii spirituali. Vedeta a infiintat o Academie de Leadership pentru fete care ii poarta numele si in care a investit peste 100 milioane de dolari de la infiintarea ei in 2007. Winfrey a marturisit ca in fiecare dimineata primul lucru pe care il face este sa isi aduca la zi corespondenta cu studentele de la Academie, oferindu-le sfaturi in orice problema personala.

Related

Vedete 5205609202911702735

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item