Povestea uluitoare a barbatului care a trait timp de 24 de ani cu inima in afara corpului





Un barbat de 24 de ani, care s-a nascut cu o afectiune extrem de rara, inima crescandu-i in afara cavitatii toracice, a murit dupa o interventie chirurgicala, pe data de 4 decembrie.



He Zhiliang, din China, a fost supus unei operatii complexe la un spital din provincial Hubei, in urma careia inima urma sa-i fie introdusa in interiorul sternului. Din pacate, tanarul a supravietuit doar cateva zile dupa operatie, murind acasa, relateaza Global Times.

Doctorii de la spitalul Wuhan Union, care au mai facut, cu succes, operatii de acest gen, au explicat ca un plaman de-al barbatului si depozitele de grasime au ocupat cavitatea cardiaca si din acest motiv inima n-a putut fi pozitionata corespunzator.

He Zhiliang a fost diagnosticat la nastere cu o boala extrem de rara numita Ectopia cordis, in care inima se dezvolta in afara sternului. Dupa nastere, medicii le-au spus parintilor ca He nu va trai mult.
In ciuda sanselor mici pe care i le-au dat medicii, baiatul a supravietuit cu tratamente complicate. A vrut, insa, sa-si faca operatie in urma careia sa-i fie introdusa inima in corp, pentru ca suferea de un complex fizic major si nu putea sa se implice in nicio relatie sentimentala. Din nefericire, decizia lui a dus la decesul prematur.

Related

Tabloid 7261645830659535457

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item