Un deputat rus, nascut la Chisinau, este acuzat ca nu si-a declarat un palat de 16 milioane de euro din Franta

Alekandr Babakov, deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse şi reprezentant special al preşedintelui rus pentru relaţiile cu organizaţiile etnicilor ruşi de peste hotare este acuzat că a tăinuit că deţine mai multe active în Franţa, anunţă pe blogul său opozantul rus Aleksei Navalnîi.

Blogherul şi opozantul rus Aleksei Navalnii a descoperit că deputatul rus Aleksandr Babakov deţine mai multe proprietăţi în Franţa, pe care acesta nu le-a inclus în declaraţia pe venit.

Printre acestea numără un castel cu un domeniu de circa 11 hectare în Franţa, în localitatea Saint-Léger-en-Yvelines, la 37 kilometri de Paris, cumpărat în anul 2009 de soţia deputatului. Navalnii a estimat acest Chateau la o valoare de 15,7 milioane de euro, de zeci de ori mai mult decât veniturile declarate ale deputatului rus.

Potrivit datelor publicate de Navalnii familia Babakov mai deţine şi un apartament luxos în centrul Parisului, nu departe de Turnul Eiffel. Acesta la fel nu a fost inclus în declaraţia de venit.

În acelaşi timp potrivit declaraţiei pe venit de pe situl Dumei de Stat a Rusiei, Aleksandr Babakov este un om sărac, în comparaţie cu alţi aleşi. El deţine doar un apartament de 69 de metri pătraţi în Moscova şi a avut anul trecut un venit de două milioane de ruble (mai puţin de 50.000 de euro).

Related

Stiri Internationale 9155443267397044185

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item