Budinca de ciocolata amaruie

Pentru ca orice masa trebuie sa se termine cu un desert delicios, incearca aceasta minunata budinca de ciocolata!

Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.

Ingrediente
  • 1/L lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 175 g zahar
  • 100 g faina
  • 100 g unt
  • 200 g frisca
  • esenta de rom
  • fructe de padure
Mod de preparare

1. Amesteca faina cu laptele rece, pe care il torni putin cate putin amestecand usor ca sa nu se formeze cocoloase.

2. Pune intr-o craticioara zaharul, ciocolata rupta in bucatele si untul. Lasa la foc mic pana ce se topeste.

3. Toarna usor amestecul de lapte si aromatizeaza cu esenta de vanilie.

4. Amesteca pana cand incepe sa se intareasca, aproximativ 5-6 minute, apoi umple formele de budinca. Lasa sa se raceasca si baga-le in frigider.

5. Dupa doua ore, rastoarna budinca pe farfurioare si serveste cu frisca si fructe de padure.
  • TRUC. Pentru a scoate cat mai usor budinca din forme, scufunda fundul acesteia in apa clocotita pentru 2-3 secunde.

Related

In Bucatarie 2589228939394368876

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item