Cannelloni cu telemea si cascaval

In 60 de minute, pranzula este pe masa!
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.

Ingrediente
  • 12 cannelloni
  • 1 cutie cu branza ricotta
  • 300 g branza telemea putin sarata
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri cu smantana
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura cu faina
  • sare

Mod de preparare
1. Topeste untul, adauga faina amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Toarna treptat laptele caldut, panaƒ se formeaza o crema de consistenta unei smantani. Lasa sa dea in 2-3 clocote.
2. Separat, amesteca ricotta cu branza telemea zdrobita bine si ouale batute cu smantana. Umple fiecare cannellone cu amestecul de branzeturi.
3. Asaza-i intr-o tava unsa cu unt si toarna deasupra sosul. Presara cascaval ras si lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Related

In Bucatarie 1015778019506135556

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item