Cannelloni cu telemea si cascaval
https://romania-hp.blogspot.com/2014/01/cannelloni-cu-telemea-si-cascaval.html
In 60 de minute, pranzula este pe masa!
Timp de preparare: mediu.Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Ingrediente
- 12 cannelloni
- 1 cutie cu branza ricotta
- 300 g branza telemea putin sarata
- 2 oua
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 3 linguri cu smantana
- 250 ml lapte
- 1 lingura cu faina
- sare
Mod de preparare
1. Topeste untul, adauga faina amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Toarna treptat laptele caldut, pana se formeaza o crema de consistenta unei smantani. Lasa sa dea in 2-3 clocote.
2. Separat, amesteca ricotta cu branza telemea zdrobita bine si ouale batute cu smantana. Umple fiecare cannellone cu amestecul de branzeturi.
3. Asaza-i intr-o tava unsa cu unt si toarna deasupra sosul. Presara cascaval ras si lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments