Cum iti dai seama ca nu este pregatit pentru o relatie!

La inceputul oricarei relatii totul pare perfect, va intelegeti de minune si parca nimic nu poate sta in calea dragostei voastre. De fapt, totul este doar o iluzie si va trece in momentul in care fluturii din stomac vor zbura pe alte pajisti inflorite. Insa iti poti da seama inca de la inceput daca barbatul de langa tine vrea o relatie adevarata sau este in cautarea unei distractii. Iata la ce sa fii atenta ca sa-ti dai seama ca nu este pregatit pentru o relatie!

Evenimente. De fiecare data cand il rogi sa vina cu tine la un eveniment important, el te refuza politicos. Chiar daca este vorba de nunta celei mai bune prietene, se pare ca pe el nu il intereseaza ceea ce vrei tu si isi face planuri de viitor singur.

Vorbeste despre el. Este absolut normal ca pe parcusrul relatiei sa incercati sa va cunoasteti si sa aflati cat mai multe despre celalalt. Un barbat care nu este interesat de o relatie va vorbi numai despre el, se va pune in centrul atentiei, si nu va fi catusi de putin curios sa afle si cate ceva despre tine. Asa ca daca nu-ti arata interesul, mai bine pleaca de langa el.

Limbajul. Atunci cand incearca sa cucereasca o femeie, orice barbat va incerca sa fie atent la limbaj. Daca persoana cu care te intalnesti injura ca la usa cortului si se poarta cu tine ca si cand ati fi vechi prieteni, atunci ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Chiar iti doresti sa se poarte asa cu tine pentru tot restul relatiei?

Minciuna are picioare scurte. Il prinzi mintind inca de la primele intalniri si nici macar nu te minte in legatura cu subiecte foarte importante? Ei bine, asta inseamna cu siguranta ca nu este inca pregatit sa faca fata unei relatii adevarate si ca te va minti cat de mult poate.

Fara planuri de viitor. Spun cu mana pe inima ca noi, femeile, ne cam grabim cand vine vorba sa discutam despre planurile de viitor cu iubitii nostri. Lasa-i putin timp sa se obisnuiasca cu gandul ca este intr-o relatie, lasa-l sa isi dea singur seama ca vrea sa stea cu tine pentru o perioada mai mare si nu il presa cu mutatul impreuna sau cu intemeierea unei familii, caci majoritatea barbatilor vor fugi de aceste responsabilitati, mai ales daca nu sunt pregatiti. Insa daca iubitul tau nu este receptiv nici macar cu privire la vacanta de peste doua luni, un lucru este sigur: in mintea lui peste doua luni deja nu veti mai forma un cuplu.

Prietenii. Cercul de prieteni este foarte important pentru orice barbat. Atat de important incat va tine in permanenta legatura cu acestia prin mesaje si telefoane. Problema devine stresanta in momentul in care nici atunci cand este cu tine el nu se poate desparti de telefon si trebuie sa isi anunte toti prietenii de planurile voastre pentru diseara.

Ii fug ochii. Carui barbat nu i-ar fugi ochii dupa o femeie frumoasa, intr-o fusta scurta si cu un decolteu generos, care se apleaca senzual pentru ca si-a scapat portofelul? Daca iubitul tau prefera sa se uite la alte femei decat la tine, este deja o cauza pierduta.

Related

Dragoste & Sex 5408470667909061208

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item