De ce oamenii frumosi au o viata mai usoara

Contrar credinţei populare, frumuseţea nu este subiectivă deoarece, în general, bărbaţii şi femeile cad de acord asupra persoanelor care sunt sau nu atrăgătoare

Iată câteva avantaje pe care ştiinţa susţine că le au persoanele care arată bine. În primul rând, oamenii frumoşi sunt percepuţi ca fiind mai sănătoşi, notează Daily Mail. Simetria facială, care este considerată un element cheie al frumuseţii, poate fi interpretat ca un semn al sănătăţii. Apoi, oamenilor frumoşi le este mai uşor să îşi găsească parteneri. Bărbaţii sunt în căutarea femeilor atrăgătoare deoarece un aspect fizic plăcut semnalează tinereţe, sănătate şi şanse mai mari de a avea urmaşi.

Oamenii atrăgători sunt mai convingători deoarece ei posedă sau dezvoltă trăsături de personalitate cheie, inteligenţă şi abilităţi sociale puternice, care îi ajută să comunice mai eficient. De asemenea, oamenii de ştiinţă au descoperit că, spre deosebire de vorbitorii neatrăgători, persoanele atrăgătoare reuşesc să vorbească mai fluent. Indivizii frumoşi sunt percepuţi drept persoane mai plăcute şi de încredere.

În general, se pare că ne purtăm mai bine cu persoanele mai atrăgătoare. Într-un studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard, oamenii de ştiinţă au descoperit că fardurile le ajută pe femei să fie mai atrăgătoare şi să pară mai plăcute şi de încredere.  

Companiile cu directori atrăgători au vânzări mai mari. Şi în politică, persoanele frumoase sunt avantajate. Potrivit unui studiu realizat în Finlanda, oamenii care arată bine sunt avantajaţi şi pe plan politic. Mai exact, aceştia obţin cu 20% mai multe voturi, comparativ cu restul peroanelor mai puţin atrăgătoare.

Related

Tabloid 4450629697385709836

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item