Salata de castraveti cu morcovi

Dupa o perioada in care v-ati rasfatat cu tot felul de preparate culinare delicioase dar si pline de calorii, grasimi si zahar, ar fi indicat sa schimbati meniul si sa mancati cat mai multe salate. Exista nenumarate combinatii intre legume iar ingredientele speciale le dau un gust si mai bun. O salata de castraveti e ideala pentru inceput, avand in vedere proprietatile benefice ale acestor legume.

 Ingrediente:
2 castraveti lungi
2 morcovi mici
Pentru sos
sucul de la jumatate de lamaie
1 lingura sos soia
1 catel usturoi

Cum se prepara salata de castraveti cu morcovi?

Cum spuneam si mai sus, salatele devin mai gustoase datorita ingredientelor speciale. Pentru aceasta reteta secretul este sosul. Amestecati sucul de lamaie cu sosul de soia, usturoiul pisat si lasati intr-un bol pana ce taiati legumele. Decojiti castravetii si taiati-i in felii subtiri. Morcovii ii dati prin razatoare, ii presarati peste castraveti iar apoi turnati sosul. Amestecati bine si dati la rece. Castravetii sunt mai buni cand sunt reci si veti simti si aroma sosului mai bine.
Nu e greu de facut iar daca ati inceput saptamana cu aceasta salata ar fi bine daca ati prepara-o din nou si la final de saptamana.

Related

In Bucatarie 7730418981188438212

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item