Pateu de ciuperci

Rafinat si usor de pregatit, pateul de ciuperci este potrivit pentru orice masa.

Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.

Ingrediente
  • 600 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 lamai
  • ¼ lingurita cu nucsoara
  • 150 g branza ricotta
  • 100 g mascarpone
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Incinge untul intr-o tigaie adanca si caleste impreuna ciupercile, ceapa si usturoiul tocate marunt timp de 10-12 minute.

2. Toarna apoi zeama de lamaie, amesteca si pune totul intr-o strecuratoare.

3. Pune jumatate din amestecul de ciuperci intr-un blender impreuna cu un praf de piper si nucsoara si amesteca pana se omogenizeaza.

4. Adauga ricotta, mascarpone si restul de ciuperci, un praf de sare. Amesteca. Pune pateul de ciuperci intr-un borcan care se inchide etans si toarna deasupra un strat subtire de unt topit. Da la rece.

5. Serveste pe felii de paine de casa.

Related

In Bucatarie 3147228702371340299

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item