Dieta care lupta impotriva celulitei!

Aceasta dieta este special conceputa pentru a evita depunerea de grasime sub forma celulitei. Totodata, te ajuta si la mentinerea greutatii, iti da un aport energetic si caloric potrivit oricarei persoane si te ajuta sa elimini alimentele nesanatoase din dieta ta zilnica. Aceasta dieta ar putea foarte bine sa devina si un stil de viata alimentar, prin diferitele combinatii pe care le poti face. Fructele si legumele consumate de-a lungul zilei iti vor da vitaminele si nutrientii necesari pentru o sanatate de fier.

Dimineata

Variante 1: 1-2 piersici, mere, caise, grapefruit, kiwi, banane, etc;

Varianta 2: pui intr-un blender 150 ml apa plata si fructe min 150g de tipul capsuni, zmeura, mure, afine, coacaze, sau ca si cele de mai sus, si-ti prepari un nectar delicios. Nectarul poate fi facut mai consistent utilizand sucul de la o leguma si un fruct (suc de morcov si 1 mar, suc de sfecla cruda si piersici). Poti incerca mai multe combinatii pana cand iti iese nectarul preferat. Acest mic dejun este ideal atunci cand te grabesti sa pleci la serviciu.

Dupa  3 ore, daca apare senzatia de foamea poti manca o gustare – o salata de cruditati – fara paine, sau 1-2 felii de paine graham, integrala, cu seminte si cereale si salata de vinete alaturi de o mica salata de varza alba; sau o omleta din albusuri sau oua integrale, cu salata de cruditati, fara paine.
Aceasta gustare poate fi chiar un alt fruct.

Pranz: o supa / ciorba de legume si felul doi de tipul: carne de pui / peste si un tip de legume ( fasole verde, varza, conopida, broccoli, spanac, ciuperci, dovlecei, vinete), alaturi de salate de cruditati, dar fara paine.

Gustarea de dupa amiaza poate fi si numai 30 buc de fistic, 15 buc de migdale sau jumatati de nuca. Sunt foarte calorice, nu depasi numarul. Acestea vor fi crude nu prajite sau cu sare.

Seara se vor evita alimentele care contin grasimi sau sunt preparate prin prajire. Un fel de peste cu legume si salate de cruditati sau paste cu salata verde.

Related

Diete & Fitness 8555081369865274662

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item