Iata de ce isi pierd barbatii interesul intr-o relatie!

Primele luni de relatie sunt minunate, te simti cea mai fericita si nimic nu iti poate sta in cale. Insa dupa cateva luni, sau chiar ani, daca esti norocoasa, in relatia voastra se poate strecura monotonia si rutina. Pentru ca partenerul sa nu isi piarda interesul in relatie trebuie sa vii mereu cu ceva nou si sa ii faci pe plac. Descopera si tu care sunt motivele pentru care barbatii isi pierd interesul in tine si vezi cum poti evita acest lucru.

Se simte presat. Daca relatia decurge ca pe roate, insa nu v-ati mutat inca impreuna, ar putea ca el sa se simta presat. Anumiti barbati nu vor sa duca relatia la urmatorul nivel, refuzand sa se mute cu partenera, sa ii ceara mana sau sa se casatoreasca. Atunci cand tu devii din ce in ce mai insistenta si vrei sa va mutati impreuna, el resimte acest lucru ca pe o presiune pe care o exerciti asupra lui. Si nu va sti cum sa faca fata situatiei si va alege calea cea mai usoara: parasirea  relatiei.

Daca nu vrei ca acest lucru sa se intample, cel mai bine este sa discutati deschis despre relatia voastra si cum va decurge aceasta. Daca inca nu este pregatit pentru pasul cel mare, mai acorda-i timp. Insa nu iti pierde ani din viata cu un barbat care nu vrea nimic mai serios.

Simte ca este pe locul doi. Daca se intampla frecvent sa iesi cu fetele in oras si sa il lasi acasa sau sa amani intalnirea cu el pentru a te vedea cu cele mai bune prietene, el s-ar putea simti neimportant. Si ce poate fi mai rau pentru un barbat decat sa se simta nefolositor, neapreciat si neiubit? Asa ca daca ai de gand sa iesi cu prietenele, macar fa-o in seara in care iese si el cu baietii in oras (asta daca nu iesiti impreuna).

Mereu ii reprosezi cate ceva. Femeile sunt mai cicalitoate si mai analitice de fel, asadar e cam greu sa nu observam hainele lasate aiurea prin casa sau lenjeria intima care nu este pusa in cosul de rufe. Si atacam partenerul cu reprosuri, ne enervam si ii repetam intruna cum ar trebui facute lucrurile prin casa.
Barbatii isi pierd interesul intr-o relatie in care sunt cicaliti, asa ca ar fi bine sa o lasi mai moale. Data viitoare cand face ceva gresit, roaga-l cu zambetul pe buze sa isi stranga hainele sau sa arunce lenjeria unde ii este locul, de exemplu. Cu cat ii spui mai calm si mai frumos ceea ce iti doresti, cu atat va fi mai dornic sa te ajute.

Te vede ca pe mama lui. Cel mai rau pentru o iubita este sa preia rolul mamei lui. Adica sa ii calci, sa ii gatesti, sa il astepti in fiecare seara cu masa pusa, sa il suni zilnic sa il intrebi pe unde e si cat mai are pana ajunge acasa, etc. Barbatii isi doresc o iubita sexy si inteligenta, insa vor sa fie lasati putin si pe cont propriu, pentru a-ti demonstra ca se descurca. Asa ca inceteaza cu rolul de mama si in loc sa il astepti acasa cu masa pusa, asteapta-l intr-un costum sexy si provoaca-l la o partida incitanta de sex. Asa cu siguranta nu se va plictisi.

Nu il mai atragi. Barbatii se bazeaza foarte mult pe simtul vizual, iar daca tu nu te mai ingrijesti ca inainte si esti mereu imbracata in aceeasi pantaloni de trening si bluza larga prin casa, cu siguranta isi va pierde interesul in tine. Stiu ca este obositor, insa incearca mereu sa fii frumoasa si atragatoare, chiar daca esti prin casa. Poarta doar o camasa sau niste pantalonasi foarte scurti care sa-i trezeasca interesul.

Related

Dragoste & Sex 26595874494942336

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item