Iti spune ca are nevoie de spatiu? Iata ce sa faci!

Cel mai terifiant moment intr-o relatie este acela in care el vine si iti spune ca ar vrea sa luati o pauza sau ca se simte sufocat si are nevoie de spatiu. Intri in panica, ai impresia ca nu o sa-l mai vezi niciodata, crezi ca toata relatia s-a dus pe apa sambetei si incerci sa faci tot posibilul sa ii schimbi parerea, fara sa stii ca mai mult il indepartezi de tine. Pusa in fata acestei situatii este destul de greu sa gandesti la rece si sa reactionezi asa cum trebuie, tocmai de aceea reginele.ro iti ofera cateva sfaturi in legatura cu ce ai de facut.

Gandeste-te in primul rand la motivul care l-a facut pe iubitul tau sa spuna asta. De cele mai multe ori, barbatii ne spun ca au nevoie de spatiu in trei situatii diferite:

-          Este nesigur de sentimentele lui si are nevoie de putin timp sa isi dea seama exact ce simte pentru tine;
-          A intalnit pe altcineva, insa nu vrea sa te raneasca si sa iti spuna asta in fata.
-          Vrea sa iasa din relatie si asta este cea mai usoara cale.

Daca este vorba despre una din ultimele doua situatii, imi pare rau sa iti spun ca relatia nu prea mai are sanse si ca mai bine ai incerca sa il dai uitarii. In schimb, daca iubitul tau este sincer, nu vrea sa se desparta de tine si nu a intalnit nicio alta femeie, atunci mai ai o sansa in a-l recuceri. Iata ce trebuie sa faci.

Nu fii insistenta. Daca are nevoie de spatiu incearca sa faci in asa fel incat sa se simta mai liber. Poate ii verifici in fiecare zi telefonul si e-mailul si el nu mai suporta acest lucru sau poate esti prea dependenta de el. Chiar daca iti este greu, incearca sa te detasezi putin si sa-i lasi spatiul mult dorit. Cu cat vei insista mai mult sa va vedeti si sa va petreceti timpul impreuna cu atat mai incordat se va simti in relatia cu tine. Poate dupa putin timp petrecut departe de tine isi va da seama ca nu poate trai fara tine :)

Nu il santaja emotional. Atunci cand auzi ca vrea sa se indeparteze de tine primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa iti stapanesti emotiile. Chiar daca lacrimile se vor strange in coltul ochiului si i-ai putea promite cate-n luna si-n stele doar sa mai stea langa tine, nu face acest lucru si incearca sa te porti cat mai matur. Daca il vei santaja sa ramana cu tine nu vei face decat sa il tii langa tine impotriva vointei lui, lucru care va duce mai mult ca sigur la despartire.

Nu-ti schimba sentimentele. Chiar daca simti ca l-ai putea uri din toata inima si cu tot sufletul, nu merita asa ceva. El a fost doar sincer (o calitate pe care nu o mai regasesti in toti barbatii din ziua de azi) si nu a vrut sa te faca sa suferi. Adopta o gandire pozitiva, doar asa mai ai o sansa la el.

Atentie cand il contactezi. Daca iubitul tau iti spune ca ar vrea sa petreaca o saptamana singur, fara a lua contact cu tine, atunci permite-i acest lucru. Daca la sfarsitul saptamanii nu te suna, nu dispera. Mai asteapta 2 zile si fii tu cea care ii da un semn de viata. Il poti suna sau ii poti trimite un mesaj, insa ai grija la tonul pe care-l folosesti. Nu il certa ca nu a sunat si intreaba-l pur si simplu ce mai face. Adu-i aminte ca tu inca iti mai doresti ca el sa faca parte din viata ta si vezi cum reactioneaza. Daca amuteste si nu mai spune nimic inseamna ca s-a hotarat sa rupa de tot relatia cu tine, insa daca iti marturiseste ca si lui i-a fost greu fara tine, atunci mai aveti o sansa.

Related

Dragoste & Sex 1612101869668116305

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item