Iubitul te ignora? Afla de ce!

Ti se pare ca iubitul tau este din ce in ce mai distant cu tine si nici macar nu te aude atunci cand ii vorbesti? Ei bine, afla ca si barbatii ne pot trata cu indiferenta si chiar ne pot ignora cu desavarsire. Insa inainte de a-l acuza ca nu il intereaza persoana ta, mai bine ai descoperi cauzele pentru care iubitul tau se poarta asa cu tine. Sa vedem cateva dintre posibilele cauze.

Are o problema personala. Chiar daca intr-o relatie se spune ca nu trebuie sa existe secrete si partenerii trebuie sa fie mereu sinceri unul fata de celalalt, asta nu se intampla in realitate. De fapt, foarte multi dintre noi avem macar cateva secrete, pe care nu le destainuim partenerilor de viata.

Daca noi suntem mai comunicative si incercam sa ne rezolvam problemele discutand cu cineva, ei fac exact contrariul. Stau si se gandesc ore in sir la cum ar fi mai bine sa rezolve problema de la job (de exemplu) si nu vor cere parerea nimanui. Il poti intreba daca se gandeste la ceva si daca ai putea sa il ajuti in problema lui.

Cel putin ii arati ca esti dispusa sa fii alaturi de el.

Este ocupat cu jobul. Unii barbati sunt foarte ambitiosi si vor cu tot dinadinsul sa atinga succesul cat mai repede cu putinta. Si din aceasta cauza sta peste program la birou, isi aduce proiectele acasa, sta noaptea pana tarziu, doarme doar cateva ore pe canapea si nici nu te observa atunci cand intra in casa.

Nu spune nimeni ca nu trebuie sa fii ambitios, insa avertizeaza-l ca asta nu este o relatie in care ai vrea sa stai, oricat de mult l-ai iubi. La un moment dat te vei simti singura, cat timp el este la serviciu si vei incepe sa cauti compania altui barbat care stie sa te aprecieze. Iubitul tau trebuie sa inteleaga ca tu esti mai importanta decat un proiect!

Este suparat pe tine. Chiar daca asta este mai mult o tactica a femeilor, sa ne suparam si sa nu mai raspundem cateva ore la telefon doar pentru a-l “pedepsi” pe cel care ne-a suparat, la fel pot proceda si ei, mai ales daca le-ai ranit sentimentele. Acum gandeste-te bine ce s-a intamplat ultima data cand v-ati intalnit. Poate v-ati certat si ai spus cateva lucruri jignitoare. Oricum ar fi, este clar ca este suparat.

Oricat de greu ar fi sa accepti si sa iti ceri iertare, ma tem ca trebuie sa o faci. Trebuie sa iti recunosti greseala si sa ii arati ca iti pare rau pentru ce ai spus sau ce ai facut. In acest caz mandria nu isi mai are rostul!

Incearca sa se desparta de tine. Oricat de dureros ar fi, trebuie sa te gandesti si la acest lucru. Poate pasiunea dintre voi a disparut, poate el nu se mai simte atat de atras de tine, poate vrea altceva, etc. Sunt zeci de motive pentru care el poate sa vrea sa se desparta de tine, insa nu trebuie sa te pui in calea “fericirii” lui, chiar daca asta inseamna ca tu vei suferi.

Discutati despre problemele pe care le aveti in cuplu si vezi daca este dispus sa mai incerce sa salveze relatia. Daca in mintea lui totul s-a terminat, atunci ai face bine sa il lasi sa plece. Dragoste cu forta nu se poate!

Related

Dragoste & Sex 4493179854549265632

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item