Rețeta de prăjituri simpla pentru Paște. Șase porții de tiramisu, gata în 30 de minute


Tiramisu este o prăjitură ușor de preparat pentru meniul de Paște. Pentru a pregăti desertul clasic italian, aveți nevoie de două pachete de pișcoturi, cinci ouă, 150 grame de zahăr, 250 de grame de mascarpone, 200 de grame de frișcă lichidă sau de smântână pentru frișcă, 200 de mililitri de cafea, un pliculeț de zahăr vanilat și esență de rom.
Nu uitați că aveți nevoie de cacao pentru a orna prăjitura.

Cum se prepară tiramisu

Bateți gălbenușurile cu zahăr până când devin spumă. Separat, bateți albușurile spumă, apoi adăugați frișca și amestecați în continuare conținutul.
Gălbenșurile se amestecă cu mascarpone. Se adaugă compoziția de albușuri cu friscă, urmată de esență și zahărul vanilat.
Înmuiați pișcoturile în cafeaua ușor răcită și întindeți într-o tavă un rând de pișcoturi peste care adăugați crema obținută.
Adăugați în continuare rânduri de pișcoturi alternate de cremă. E necesar ca ultimul strat să fie unul de cremă.

Mai apoi, tiramisu se pudrează cu cacao. Prăjitura se pune la frigider 2-3 ore și este bună de servit.

Related

In Bucatarie 1421804594823727318

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item