Top 3 rețete de sucuri detoxifiante pe care să le încerci în 2022: Elimină toxinele și îți întăresc sistemul imunitar

 


Meghan Markle dezvăluia, în cadrul unui interviu, că își începe fiecare zi cu un smoothie din fructe, însă și alte celebrități de la Hollywood, precum Gwyneth Paltrow, Salma Hayek și Kate Hudson, au dezvăluit că folosesc sucurile din fructe și legume pentru a-și detoxifia organismul.


Sucurile detoxifiante sunt adevărate comori pentru sănătate, întrucât conțin vitamine și minerale, care au puterea nu doar de a ajuta organismul să elimine toxinele, ci și de a întări sistemul imunitar.


Potrivit nutriționiștilor, sucurile detoxifiante ajută organismul să elimine toxinele din sânge, precum zahărul și alcoolul și, în plus, sunt eficiente pentru a menține în limite normale greutatea corporală. Consumate constant, sucurile detox ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, oferă un boost de nergie și, în plus, asigură o calitate mai bună a somnului.

Cât timp trebuie să bei sucuri detoxifiante?

Conform nutriționiștilor, o cură cu sucuri detoxifiante ar trebui să fie ținută pentru cel puțin 1-7 zile, în funcție de organismul tău.

Ce trebuie să mănânci după sucurile detox

Deși ai crede că după o astfel de cură te poți înfrupta din plin cu pizza și ciocolată, experții își recomandă să optezi pentru o dietă echilibrată atunci când revii la alimentația solidă. Consumă legume gătite la cuptor, nuci sau fructe. De asemenea, dimineața poți să bei un smoothie verde, iar cafeaua o poți înlocui cu apă caldă și lămâie, întrucât acest amestec va spori arderile.


Care sunt cele mai bune sucuri detoxifiante, află mai jos:

Suc detoxifiant cu mere verzi și spanac

Ingrediente necesare:

- două mere verzi
- 100 grame de frunze de spanac
- un castravete
- o felie de lămâie
- o jumătate de tulpină de țelină
- un sfert de avocado
- un sfert de ananas
- un pahar cu apă


Trece toate ingredientele prin blender, iar apoi consumă băutura obținută numaidecât, ca să nu oxideze. Este bogată în potasiu, vitamina C și fier, astfel că va spori eliminarea toxinelor din sânge.

Suc detoxifiant cu morcovi și mentă

Ingrediente necesare:
- patru morcovi
- 50 grame de frunze de mentă
- o linguriță de spirulină
- 250 ml de apă

Mod de preparare:

Curăță morcovii, spală-i bine, iar apoi taie-i sub formă de cubulețe. Trece toate ingredientele prin blender, iar apoi consumă amestecul imediat. Te va ajuta să elimini toxinele din ficat numaidecât.

Suc detoxifiant cu sfeclă roșie și grapefruit

Ingrediente necesare:
- o sfeclă roșie
- un grapefruit
- două portocale
- patru morcovi
- cinci căpșuni
- 250 ml de apă

La fel ca și în cazul sucurilor de mai sus, trebuie să cureți fructele și legumele, să le tai cubulețe și să le treci prin blender, până obții consistența dorită.





Related

Sanatate 3126044451464945459

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item