Chec in doua culori
https://romania-hp.blogspot.com/2013/11/chec-in-doua-culori.html
Un chec pufos, oricand binevenit langa o cescuta cu ceai sau cafea.
Numar de portii: 10.Complexitate: mediu.
Ingrediente
- 300 g faina
- 300 g zahar
- 150 g unt
- 150 ml smantana
- 4 oua
- 2 pliculete cu zahar vanilat
- 30 g cacao
- 1 varf de cutit praf de copt
- sare
Mod de preparare
1. Amesteca toate ingredientele uscate, mai putin cacaua. Separat, freaca untul cu zaharul, adauga apoi smantana, galbenusurile si vanilia.
2. Bate spuma albusurile cu un praf de sare si incorporeaza-le in amestecul de ingrediente uscate, apoi in cel de unt, oua si galbenusuri.
3. Imparte compozitia in doua parti, iar intr-una din ele, adauga cacaua cernuta. Toarna pe rand cele doua compozitii intr-o tava de guguluf, iar la final, amesteca usor cu un betisor.
4. Coace 60 de minute ori pana ce trece testul scobitorii.Taie numai dupa ce s-a racit.
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments