Salman Khan este mai tare ca ciobanul Ghita. Vezi în ce privinta VIDEO

Actorul indian Salman Khan este mai tare ca ciobanul Ghiţă. Fostul iubit al Iuliei Vântur a filmat la muzeul satului din Sibiu câteva scene inedite. Într-una din scene actorul dansează în faţa unei turme de oi.


Filmarile au început cu o scenă romantică, în care Salman Khan îşi plimbă partenera cu bicicleta, informează România TV. Apoi, cei doi au fost la picnic pe malul lacului. Greul filmărilor a început abia când actorii au ajuns lângă o turmă cu 70 de oi.
"Am venit aici să filmeze oile, pentru film. N-am mai apărut niciodată într-un film. La filme indiene ne uităm mai rar, suntem mai mult pe la oi", a spus ciobanul care a fost solicitat pentru filmări, împreună cu oile sale.
Dacă oile n-au fost impresionate de filmul indian, calul care a tras carul cu fân s-a simţit în largul lui, la fel şi căruţaşul. "De acum încolo te cheamă Indianul, vrei? Zi murgule, vrei?", şi-a întrebat căruţaşul calul, adăugând că pentru film a pregătit căruţa cu fân şi că este onorat să joace în film alături de actorul indian.
Fanii lui Salman Khan au venit de la sute de kilometri să-şi vadă idolul. "Sunt încântată. Am venit de la Braşov, dar s-a meritat drumul", a spus o admiratoare a lui Salman Khan. Un alt fan a spus că actorul este exact cum este şi în filme, „haios şi simpatic".
Salman Khan va mai filma pentru noul lui film la Sighişoara şi Bucureşti.
Vizxioneaza video, aici.
 
rtv.net

Related

Tabloid 3537375278281066310

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item