Ciorba de vacuta
https://romania-hp.blogspot.com/2014/01/ciorba-de-vacuta.html
Când vrei să le prepari o ciorbiță gustoasă celor dragi, alege ciorba de văcuță! Este gustoasă și hrănitoare.
2.Când carnea de vacuta este aproape fiartă, adaugă ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel tocate mărunt
3.După ce a dat în câteva clocote, pune cartofii tăiaţi cubuleţe, roșiile decojite și ardeiul gras tăiat mărunt. Lasă ciorba de vacuta pe foc să fiarbă bine, după care acrește cu borș.
4.La final, poti potrivi ciorba de vacuta cu puţin pătrunjel și smântână.
Ingrediente principale:
carne de vita, ceapa, cartofi, morcov, bors Ingrediente
1 kg cuburi de vită
2 cepe
3 cartofi
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 cutie cu roşii decojite
borş
smântână
pătrunjel
sare
2 cepe
3 cartofi
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 cutie cu roşii decojite
borş
smântână
pătrunjel
sare
Mod de preparare
1.Taie carnea de văcuţă în bucăţi potrivite, dacă mai trebuie, și pune-o la fiert în apă cu sare. Adună spuma de câte ori este nevoie. Lasă apoi să fiarbă la foc moderat.2.Când carnea de vacuta este aproape fiartă, adaugă ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel tocate mărunt
3.După ce a dat în câteva clocote, pune cartofii tăiaţi cubuleţe, roșiile decojite și ardeiul gras tăiat mărunt. Lasă ciorba de vacuta pe foc să fiarbă bine, după care acrește cu borș.
4.La final, poti potrivi ciorba de vacuta cu puţin pătrunjel și smântână.
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments