Ciorba de vacuta

Când vrei să le prepari o ciorbiță gustoasă celor dragi, alege ciorba de văcuță! Este gustoasă și hrănitoare.

Timp de preparare: Mediu
Numar de portii: 8
Complexitate: usor

Ingrediente principale: 
carne de vita, ceapa, cartofi, morcov, bors

Ingrediente

1 kg cuburi de vită
2 cepe
3 cartofi
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 cutie cu roşii decojite
borş
smântână
pătrunjel
sare

Mod de preparare

1.Taie carnea de văcuţă în bucăţi potrivite, dacă mai trebuie, și pune-o la fiert în apă cu sare. Adună spuma de câte ori este nevoie. Lasă apoi să fiarbă la foc moderat.

2.Când carnea de vacuta este aproape fiartă, adaugă ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel tocate mărunt

3.După ce a dat în câteva clocote, pune cartofii tăiaţi cubuleţe, roșiile decojite și ardeiul gras tăiat mărunt. Lasă ciorba de vacuta pe foc să fiarbă bine, după care acrește cu borș.

4.La final, poti potrivi ciorba de vacuta cu puţin pătrunjel și smântână.

Related

In Bucatarie 2768978286247111823

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item