Scapa de ridurile de pe frunte!

Ridurile de pe frunte sunt cosmarul oricarei femei, de aceea trebuie sa ne ferim de acestea cat de mult putem. Iata si cateva trucuri care te scapa de ridurile de pe frunte.

Exercitii. Exercitiile faciale ajuta foarte mult tenul in pastrarea elasticitatii pentru mai mult timp. Asadar, ar trebui sa-ti faci timp ca saptamanal, timp de 20 de minute, sa faci cateva exercitii pentru relaxarea musculaturii faciale.

Masaj. Pe langa exercitiile de care ti-am vorbit putin mai sus, ai face bine sa te gandesti si la un masaj facial. Miscarile circulare si cele de “intindere” a pielii sunt cele mai recomandate. Foloseste la masaj si o crema foarte hidratanta, pe care sa o lasi sa intre in piele peste noapte.

Ingrijire. Si ingrijirea ocupa un loc important in aparitia ridurilor. Daca vrei sa nu ai probleme cu ridurile de tanara, incearca sa adaptezi produsele folosite la tipul tenului tau si in conformitate cu necesitatile varstei tale (vei observa ca iti trebuie alt ritual de ingrijire odata cu trecerea anilor).

Peeling. Peelingul ajuta la mentinerea unui ten frumos si luminos. Daca doresti sa scapi de ridurile de expresie intr-un timp foarte scurt, atunci un peeling chimic, la medicul estetician este cel mai potrivit. Aceasta procedura, deloc invaziva, te poate intineri peste noapte chiar si cu 5-10 ani.

Scrub. Dupa cum probabil stii, scrubul este o parte esentiala a ritualului de ingrijire. Aplica un scrub o data pe saptamana pentru indepartarea celulelor moarte de la nivelul pielii si pentru regenerarea celulara. In acest fel tenul tau va fi mai luminos si mai plin de viata, si se va incetini aparitia ridurilor.

Produse cosmetice. Produsele cosmetice sunt considerate dusmanii pielii, mai ales daca nu le alegi cu atentie. In special dupa varsta de 40 de ani, atunci cand ridurile devin vizibile, ar trebui sa ai si mai multa atentie in alegerea produselor cosmetice. Va trebui sa optezi pentru produsele cu un grad de acoperire mai mare si mai hidratante, care sa “umple” ridurile de expresie.

Alimentatie. Si alimentatia joaca un rol important in frumusetea pielii. Mai mult, dieta ta se poate vedea chiar la o examinare a tenului: daca ai ochii umflati si incercanati inseamna ca nu te hidratezi corespunzator si nu consumi multe fibre alimentare, daca tenul tau se descuameaza este semn ca organismul este deshidratat.

Alege sa conumi alimente cat mai sanatoase, proaspete si naturale si fereste-te de produsele din comert, mult prea prelucrate.

Related

Lifestyle 3193163244977494098

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item