Vedete insarcinate si parasite. Cine sunt divele care sunt nevoite sa isi creasca singure copiii!



Vedetele autohtone nu sunt prea norocoase in dragoste. Cand credeau ca si-au gasit sufletul-pereche si ca isi vor intemeia familia mult visata, acestea au fost parasite chiar daca erau insarcinate.
Iata cine sunt divele care au fost abandonate de parteneri chiar daca asteptau un copil:


1. Andreea Mantea



De la pasiune si dragoste nebuna, Andreea Mantea si Cristian Mitrea au ajuns sa se urasca. Ceea ce este si mai grav este faptul ca bruneta a ramas insarcinata, insa luptatorul nici nu vrea sa auda de copil.

Apropiatii acestora spun ca Andreea Mantea este devastata ca fostul ei iubit spune peste tot ca a ramas insarcinata voit, deoarece vrea sa il tina langa ea cu forta.

"El a iubit-o, dar nu se potriveau deloc! Se certau tot timpul si ajungeau la discutii pline de reprosuri, care lasau urme adanci in sufletul lui Mitrea. De aceea, Cristi a decis sa o termine definitiv cu Andreea, iar pentru el povestea cu copilul nu este importanta. Dimpotriva, considera ca bruneta a facut totul premeditat! In viziunea lui, a ramas insarcinata doar pentru a-l lega de ea, dar nu ii va merge! Nu are intentia de a relua relatia cu bruneta, e hotarat! Nu il mai intereseaza nimic din ce are legatura cu Andreea", au povestit prietenii sportivului pentru WOWbiz.ro.

Cu toatea acestea, Andreea Mantea a recunoscut ca nu mai este cu Cristian Mitrea, dar a declarat ca se vor ocupa impreuna de cresterea copilului.

"Cristi este alaturi de mine, se bucura. La inceput, nu prea a zis nimic. Era socat, in sensul bun. Noi doi nu suntem impreuna si nici nu ne-am mutat impreuna. Bagajele pe care le aveam in masina erau pentru munte, pentru filmarile de la <>. Sunt sentimente de ambele parti, insa nu este de ajuns iubirea. Noi ne-am dat seama ca nu ne intelegem. Lasam timpul sa decida. Cu siguranta, nu o sa fiu o mama singura. Eu o sa pastrez sarcina orice ar fi, nici nu incape discutia. Nu ma sperie niciun gand. Eu imi doream foarte tare fetita. Acum, imi este indiferent in fond. Important este sa fie sanatos", a spus Andreea Mantea la Antena 1.

2. Raluca Sandu

Fiica lui fostului presedinte al Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu a avut o viata sentimentala tumultuoasa. Dupa ce a divortat, aceasta a ramas insarcinata cu omul de afaceri Ciro Castellano. Din pacate insa, acesta era casatorit in Italia asa ca nu si-a mai dorit un copil. Ciro Castellano a parasit-o pe Raluca Sandu cand era insarcinata in sase luni.





 Acum, Raluca Sandu este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Tatalui copilului este omul de afaceri Ziv Tetelman, in varsta de 39 de ani.

3. Manuela Harabor



 Manuela Harabor a ramas insarcinata dupa o scurta aventura cu celebrul Dan Chisu. Acesta a refuzat insa sa recunoasca copilul. El spune ca numai Dumnezeu stie daca baiatul este al lui sau nu.

 4. Rocsana Marcu




 Realizatoarea TV Rocsana Marcu a fost si ea parasita dupa ce a ramas insarcinata. Desi tatal copilului sau a fost la inceput incantat de veste, acesta s-a razgandit intre timp si nu a mai vrut sa recunoasca copilul.

 5. Alexandra Tardea





 Fotomodelul Alexandra Tardea a ramas insarcinata in timp ce era casatorita cu omul de afaceri Andrei Tardea. In timpul mariajului insa, acesta s-a indragostit de Andreea Mantea si si-a parasit sotia.


Related

Vedete 948679068635394787

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item