Anunt surpriza în Spania: Messi va pleca în vara de la FC Barcelona

Ziaristul de scandal iberic, Francois Gallardo a făcut o declaraţie surprinzătoare – Lionel Messi se va despărţi de FC Barcelona în această vară pentru că „se simte trădat”.
Ziaristul iberic a menţionat că Lionel Messi va pleca de la echipa catalună la finalul sezonului din cauza mai multor neînţelegeri apărute la reînoirea contractului.

„Argentinianul se simte trădat. Messi a avut cu Barcelona un acord pentru reînoirea contractului, care ulterior a fost respinsă, aşa că a decis să plece”, a declarat Francois Gallardo.
Gallardo susţine că neînţelegerile au apărut la o lună după revizuirea noului contract, atunci când catalunii au refuzat îndeplinirea termenilor stabiliţi.

”Probabil că voi primi multe comentarii brutale, dar nu am nicio problemă cu asta. Nu-mi pasă. La sfârşitul lunii septembrie, în urmă cu doar două luni, jucătorul şi unul dintre consilierii săi s-au întâlnit cu cei de la club. Fotbalistul a dorit o revizuire a contractului şi catalanii au promis că vor face acest lucru. Ei au căzut de acord pentru o mărire de salariu. Cu toate acestea, după o lună, clubul a luat legătura cu ei şi le-a explicat că nu le poate îndeplini cererile”, a mai spus Gallardo.

Jurnalistul susţine că Messi va pleca de la Barcelona din vară având deja un acord verbal cu o altă echipă.
„Deci, în urmă cu o lună, relaţia dintre consilierii lui Messi şi club s-a stricat. Jucătorul se simte trădat şi a decis să plece la finalul sezonului. Jucătorul are un acord verbal cu o altă echipă, iar în februarie-martie vor începe pregătirile pentru transferul său”, a continuat Francois Gallardo

Francois Gallardo este un fenomen controversat în presa internaţională. În trecut, a anunţat multe mutări interesante ce vizau fotbalişti cu renume ce nu s-au materializat niciodată.
Zilele trecute, Lionel Messi a declarat în presa iberică că nu va pleca niciodată de la Barcelona.

Related

Sport 3559687972658007240

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item