Rulou picant de branza
https://romania-hp.blogspot.com/2013/11/rulou-picant-de-branza.html
Un antreu simplu de facut si foarte gustos, perfect pentru mesele cu cei dragi.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Ingrediente
- 225 g crema de branza
- 110 g branza de capra
- 3-4 rosii uscate in ulei
- 3 linguri cu chives tocate marunt (sau cozi fine de ceapa)
- 3 linguri cu busuioc proaspat tocat
- 2 linguri cu patrunjel verde tocat
- ½ lingurita cu piper proaspat macinat
- 1 catel de usturoi zdrobit
- biscuiti sarati
1. Intr-un castronel amesteca patrunjelul cu cate o lingura de busuioc si chives. Lasa deoparte.
2. Amesteca branza de capra sfaramata cu crema de branza pana devine o compozitie spumoasa.
3. Adauga apoi restul de chives si busuioc, rosiile uscate tocate marunt, piperul si usturoiul.
4. Amesteca si da compozitie forma de rulou. Tavaleste-l prin amestecul de ierburi din castronel.
5. Da la rece 2-3 ore inainte de a servi ruloul picant de branza cu biscuiti sarati sau paina prajita.
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments