Rulou picant de branza

Un antreu simplu de facut si foarte gustos, perfect pentru mesele cu cei dragi.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.

Ingrediente
  • 225 g crema de branza
  • 110 g branza de capra
  • 3-4 rosii uscate in ulei
  • 3 linguri cu chives tocate marunt (sau cozi fine de ceapa)
  • 3 linguri cu busuioc proaspat tocat
  • 2 linguri cu paƒtrunjel verde tocat
  • ½ lingurita cu piper proaspat macinat
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • biscuiti sarati
Mod de preparare

1. Intr-un castronel amesteca patrunjelul cu cate o lingura de busuioc si chives. Lasa deoparte.
2. Amesteca branza de capra sfaramata cu crema de branza pana devine o compozitie spumoasa.
3. Adauga apoi restul de chives si busuioc, rosiile uscate tocate marunt, piperul si usturoiul.
4. Amesteca si da compozitie forma de rulou. Tavaleste-l prin amestecul de ierburi din castronel.
5. Da la rece 2-3 ore inainte de a servi ruloul picant de branza cu biscuiti sarati sau paina prajita.

Related

In Bucatarie 4205480312896261330

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item