Prajitura cu dulceata de capsune


Iata o prajitura gustoasa, numai bun pentru perioadele de post!

Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 6-8.
Complexitate: usor. 

Ingrediente
  • 1 borcan cu dulceata de capsune
Pentru aluat
  • 200 g miere
  • 400 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 200 g nuci macinate
  • 1 lingura cu coaja rasa de lamaie
  • scortisoara
  • sare

Mod de preparare!

1. Freaca margarina cu zaharul si mierea. Adauga nucile macinate, coaja de lamaie si un praf de sare si scortisoara. Incorporeaza apoi faina proaspat cernuta si framanta pana obtii un aluat omogen. Acopera-l si lasa-l sa se odihneasca minimum 30 de minute.

2. Din trei sferturi de aluat, intinde o foaie potrivit de groasa. Asaz-o intr-o tava neunsa. Intinde deasupra dulceata de capsune.

3. Din restul de aluat, intinde o foaie mai mica si taie fasii late de 1 cm. Asaza-le peste dulceata in zig-zag. Coace la cuptor prajitura cu dulceata, la foc moderat, 40-45 de minute.

Related

In Bucatarie 7505766076380772241

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item