Ostropel de pui
https://romania-hp.blogspot.com/2014/01/ostropel-de-pui.html
Ingrediente:
- 12 copanele mici;
- 1 litru suc de rosii;
- 7-8 catei de usturoi;
- 3-4 linguri ulei;
- 1 ceapa;
- sare si piper;
- 2 foi dafin.
Usturoiul se taie felii, iar ceapa se toaca marunt. Calim ceapa in uleiul incins, apoi adaugam puiul si lasam 10 minute oala cu capacul pus.
Adaugam sucul de rosii, usturoiul, dafinul si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba timp de 30 de minute sau pana cand carnea este gatita.
Servim fierbinte, alaturi de o garnitura.
Pofta buna!
- 12 copanele mici;
- 1 litru suc de rosii;
- 7-8 catei de usturoi;
- 3-4 linguri ulei;
- 1 ceapa;
- sare si piper;
- 2 foi dafin.
Usturoiul se taie felii, iar ceapa se toaca marunt. Calim ceapa in uleiul incins, apoi adaugam puiul si lasam 10 minute oala cu capacul pus.
Adaugam sucul de rosii, usturoiul, dafinul si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba timp de 30 de minute sau pana cand carnea este gatita.
Servim fierbinte, alaturi de o garnitura.
Pofta buna!
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments