Tocanita de vita
https://romania-hp.blogspot.com/2014/01/tocanita-de-vita.html
Ingrediente:
- 700 gr carne de vita;
- 4 catei usturoi;
- 100 gr bulion;
- 1 lingurita zahar;
- 1 morcov;
- 1 ardei gras;
- 2 cepe;
- 2 cartofi mici;
- 250 ml vin rosu;
- 3-4 linguri ulei;
- sare si piper.
Mod de preparare
Incingem uleiul si prajim carnea taiata bucatele. Dupa cateva minute se pune si ceapa tocata marunt si usturoiul pisat la calit si se lasa 2-3 minute pe foc.
Stingem totul cu vin, apoi adaugam legumele taiate nu foarte mici, bulionul si zaharul.
Lasam pe foc pana cand toate ingredientele sunt gatite si sosul este putin inchegat. Asezonam cu sare si piper si servim fierbinte.
Pofta buna!
- 700 gr carne de vita;
- 4 catei usturoi;
- 100 gr bulion;
- 1 lingurita zahar;
- 1 morcov;
- 1 ardei gras;
- 2 cepe;
- 2 cartofi mici;
- 250 ml vin rosu;
- 3-4 linguri ulei;
- sare si piper.
Mod de preparare
Incingem uleiul si prajim carnea taiata bucatele. Dupa cateva minute se pune si ceapa tocata marunt si usturoiul pisat la calit si se lasa 2-3 minute pe foc.
Stingem totul cu vin, apoi adaugam legumele taiate nu foarte mici, bulionul si zaharul.
Lasam pe foc pana cand toate ingredientele sunt gatite si sosul este putin inchegat. Asezonam cu sare si piper si servim fierbinte.
Pofta buna!
Trimiteți un comentariuDefault CommentsFacebook Comments