Tocanita de vita

Ingrediente:
- 700 gr carne de vita;
- 4 catei usturoi;
- 100 gr bulion;
- 1 lingurita zahar;
- 1 morcov;
- 1 ardei gras;
- 2 cepe;
- 2 cartofi mici;
- 250 ml vin rosu;
- 3-4 linguri ulei;
- sare si piper.

 Mod de preparare

Incingem uleiul si prajim carnea taiata bucatele. Dupa cateva minute se pune si ceapa tocata marunt si usturoiul pisat la calit si se lasa 2-3 minute pe foc. 

Stingem totul cu vin, apoi adaugam legumele taiate nu foarte mici, bulionul si zaharul.

Lasam pe foc pana cand toate ingredientele sunt gatite si sosul este putin inchegat. Asezonam cu sare si piper si servim fierbinte. 

Pofta buna!

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item