Ce nuante ti se potrivesc in functie de culoarea ochilor!

Ochii sunt poarta catre suflet. Insa de ce sa nu parem misterioase si sexy cu ajutorul machiajului? Ca sa iti evidentieze culoarea naturala a ochilor va trebui sa folosesti doar anumite nuante. Vei avea astfel o privire mai patrunzatoare, mai frumoasa si vei arata minunat in orice moment.

Ochii caprui. Pentru a scoate in evidenta aceasta culoare a ochilor foloseste nuante aurii sau maroniu cu tenta de rosu. Iti va scoate in evidenta chiar si tonurile aurii sau mai deschise ale irisului. Alege fardul pentru pleoape de la L’Oreal, este foarte rezistent.

Ochii verzi. Joaca-te in acest caz cu nuante de mov putin mai inchise, precum culoarea prunei coapte. Vei da privirii tale un efect de luminozitate, iar culoare ochilor va fi foarte vizibila si usor nuantata catre galben. Pentru un machiaj  smokey eyes, alege un mov spre negru .

Ochii ciocolatii. Sunt putin diferiti de ochii caprui si trebuiesc machiati in alt stil. Alege tonuri de maroniu mai inchise decat culoarea ochilor, si aplica auriu la colturile interioare. Culoarea ochilor va fi astfel mai intensa, in special daca aplici la baza genelor putin tus sau creion negru. Paleta 10 culori Beautyuk Eyeshadow.
 
Ochii albastrii. Albastrul ochilor tai este foarte usor de scos in evidenta daca folosesti nuante de gri inchis, maroniu inchis sau chiar negru. Se potrivesc perfect toate nuantele mai inchise, chiar si o nuanta de rosu inchis care va contrasta foarte bine cu culoarea ta naturala a ochilor. Paleta 8 culori Beautyuk.


Related

Lifestyle 3338992928251915545

Trimiteți un comentariuDefault Comments

emo-but-icon

Follow Us

Romania Hp

Hot in week

Comments

Like Us


Stiri de ultima ora

Side Ads



Stiri Pentru Tine

Lista mea de bloguri

Contact Us

Nume

E-mail *

Mesaj *

item